Hoe u Oticon ON gebruikt

Nu kunt u uw hoortoestellen vanaf uw smartphone bedienen met de Oticon ON app.

De Oticon ON app is compatibel met alle Oticon Bluetooth® hoortoestellen en is beschikbaar voor zowel iOS- als Android-apparaten.

Bekijk ons compatibiliteitsoverzicht

Bekijk een introductie over Oticon ON

Met Oticon ON houdt u eenvoudig en discreet controle over uw hoortoestellen.
Wilt u meer weten?
Bekijk onze korte video-instructie over het gebruik van Oticon ON.

Met Oticon ON heeft u extra controle over uw hoortoestellen vanaf één eenvoudig dashboard op uw telefoon

• Pas het volume van uw hoortoestellen aan

• Schakel naadloos tussen programma’s

• Controleer het batterijniveau

• Zoek uw hoortoestel als u het kwijtraakt

• Bedien het geluid van de Oticon TV Adapter, ConnectClip en EduMic

• Stem het geluid dat u naar uw hoortoestellen streamt af voor een persoonlijke luisterervaring

• Stream gesprekken direct in uw oren met de externe microfoon*

• Neem controle over de gezondheid van uw gehoor met HearingFitness™

• Maak verbinding met het Internet of Things met IFTTT

*Alleen beschikbaar voor Apple-apparaten

Klaar om Oticon ON te gebruiken?

Deze handige video’s met instructies helpen u bij de toegang tot
en het gebruik van alle functies van Oticon ON.

Oticon hoortoestellen met IFTTT-compatibiliteit worden geleverd met functies die uw gehoor kunnen ondersteunen – en vele andere aspecten van uw leven

Lees hier meer erover

Deze korte visuele handleidingen zullen u helpen bij het verbinding maken met het
‘Internet of Things’ met behulp van Oticon ON.

Vragen en antwoorden

Bekijk veelgestelde vragen