Uw hoortoestellen gebruiken in de bioscoop

Steeds meer bioscopen, theaters en openbare gebouwen zijn uitgerust met een ringleidingsysteem. Deze systemen zenden draadloze geluiden uit die ontvangen kunnen worden door de luisterspoel in uw hoortoestel.
Meestal hangt er op die plekken een bordje dat er een ringleiding aanwezig is.cinema

Vraag uw gehoorspecialist om meer informatie over de luisterspoel.

Vind een hoorzorg professional bij u in de buurt

Hoe gemakkelijk toegang te krijgen tot ringleidingsystemen via ConnectLine

Leer van start te gaan met ConnectLine Streamer Pro en ringleiding

Met de ingebouwde luisterspoel van de Streamer Pro hoeft u slechts op één toets te drukken om verbinding te maken met de ringleidingen in theaters, collegezalen enzovoort.

Start en beëindig luisteren met de Streamer Pro luisterspoel

De luisterspoel wordt geactiveerd door één druk op een toets op de Streamer Pro:

• Om geluid van het ringleidingsysteem te ontvangen, houdt u de AUX-keuzeschakelaar van de Streamer Pro ongeveer 2 seconden ingedrukt.

• U schakelt de luisterspoel van de Streamer Pro weer uit door op de AUX-keuzeschakelaar te drukken.

Bekijk hier hoe:
[iframe src="//wdh.23video.com/12841282.ihtml/player.html?token=92925c1fd9a8531b721c7fb38681935f&source=embed&photo%5fid=13003676" width="900" height="655" frameborder="0" border="0" scrolling="no" allowfullscreen="1" mozallowfullscreen="1" webkitallowfullscreen="1"][/iframe]

Meer ondersteuning

Hier vindt u meer aanwijzingen over het gebruik van ringleidingsystemen met de Streamer Pro:

Meer downloads, veelgestelde vragen en video's

Gebruik uw smartphone
als een afstandsbediening

De jonge, technologisch onderlegde gebruikers kunnen de ConnectLine App gebruiken zonder de toestellen OF de Streamer Pro aan te hoeven raken. De ConnectLine App vormt de smartphone of tablet om tot een slimme, gepersonaliseerde, discrete en gebruiksvriendelijke afstandsbediening voor de individuele ConnectLine elementen. Swipe, bekijk en selecteer de verschillende kenmerken en functies van het ConnectLine systeem en creëer een persoonlijk en duidelijk overzicht.

Download de ConnectLine App

Download the latest version of the ConnectLine app Download the latest version of the ConnectLine app

Apple, het Apple-logo, iPhone, iPad en iPod touch zijn handelsmerken van Apple Inc., gedeponeerd in de VS en andere landen. App Store is een dienst van Apple Inc. Android, Google Play en het logo van Google Play zijn handelsmerken van Google LLC.