Restaurants en feestjes vormen voor iedereen een uitdaging

Gebruik de ConnectLine microfooon voor één-op-één gesprekken

Aan de slag met de ConnectLine Microfoon

Veeleisende luistersituaties zoals drukke of lawaaierige omgevingen maken de communicatie vaak onmogelijk. De ConnectLine microfoon verandert dit. Het is een discrete microfoon met draadloze verbinding naar de Streamer Pro waarmee u profiteert van heldere één-op-één communicatie.

De microfoon dragen
De discrete revermicrofoon wordt door uw gesprekspartner gedragen en verbindt draadloos met de streamer, waardoor u de stem van de andere persoon luid en duidelijk rechtstreeks door uw hoortoestellen hoort. De microfoon heeft een draadloos bereik van maximaal 15 meter.

Leer de beginselen van de
ConnectLine microfoon

Instructievideo’s

Hoe de microfoon dragen:

[iframe src="//wdh.23video.com/12841282.ihtml/player.html?token=32b16f1cebf5219bfe751f5335a846b1&source=embed&photo%5fid=13003682" width="900" height="655" frameborder="0" border="0" scrolling="no" allowfullscreen="1" mozallowfullscreen="1" webkitallowfullscreen="1"][/iframe]

De Streamer Pro met de microfoon koppelen:

[iframe src="//wdh.23video.com/12841282.ihtml/player.html?token=20a455b9ed8fd45b7b42955f02f36d40&source=embed&photo%5fid=13003671" width="900" height="655" frameborder="0" border="0" scrolling="no" allowfullscreen="1" mozallowfullscreen="1" webkitallowfullscreen="1"][/iframe]

De microfoon uitschakelen:

[iframe src="//wdh.23video.com/12841282.ihtml/player.html?token=0c521e0f96cc6fd844c5ce27f3701879&source=embed&photo%5fid=13003645" width="900" height="655" frameborder="0" border="0" scrolling="no" allowfullscreen="1" mozallowfullscreen="1" webkitallowfullscreen="1"][/iframe]

Meer ondersteuning

Hier vindt u meer informatie over het gebruik van de ConnectLine Microfoon met de Streamer Pro en oudere versies van de Streamer.

Gebruik uw smartphone
als een afstandsbediening

De jonge, technologisch onderlegde gebruikers kunnen de ConnectLine App gebruiken zonder de toestellen OF de Streamer Pro aan te hoeven raken. De ConnectLine App vormt de smartphone of tablet om tot een slimme, gepersonaliseerde, discrete en gebruiksvriendelijke afstandsbediening voor de individuele ConnectLine elementen. Swipe, bekijk en selecteer de verschillende kenmerken en functies van het ConnectLine systeem en creëer een persoonlijk en duidelijk overzicht.

Download de ConnectLine App

Download the latest version of the ConnectLine app Download the latest version of the ConnectLine app

Apple, het Apple-logo, iPhone, iPad en iPod touch zijn handelsmerken van Apple Inc., gedeponeerd in de VS en andere landen. App Store is een dienst van Apple Inc. Android, Google Play en het logo van Google Play zijn handelsmerken van Google LLC.