Counselling

Verbeter uw counselling met onze interactieve oplossingen

Oticon Counselling combineert de beste ervaringen van de meest succesvolle gehoorspecialisten van het moment met Oticons uitgebreide ervaring met het hoogste niveau aan interactieve adviesoplossingen.

Als u uw advies en rehabilitatieprocessen wilt verbeteren, dan kan Oticon Counselling u daarbij helpen. Met deze interactieve applicatie kunt u realistische doelen stellen voor optimale cliënttevredenheid. Met Oticon Counselling kunt u cliënten en hun familieleden motiveren en een waardevol inzicht bieden in de voordelen van het gebruik van een hooroplossing.

Oticon Counselling verkrijgen

Oticon Counselling draait zowel op PC als op iPad.

Systeemvereisten – PC
om Oticon Counselling te gebruiken hebt u een nieuwere Windows PC nodig. U hebt ook minimaal 400 MB aan vrije schijfruimte nodig voor de PC-versie. U moet Windows XP of latere versies hebben.

Download Oticon Counselling voor PC

Systeemvereisten – iPad
Om Oticon Counselling op een tablet te gebruiken hebt u een iPad 2 of nieuwer (de nieuwe iPad) nodig en ongeveer 500 MB vrije schijfruimte op de iPad nodig. U moet iOS 7 of latere versies hebben.

Download Oticon Counselling voor iPad 

(Gebruikersnaam: hcp@int.com Wachtwoord: oticonINT2016)

Neem contact op met uw lokale Oticon kantoor als u Oticon Counselling in een andere taal nodig hebt.

Opmerking

Oticon Counselling is een grote toepassing, bijna 250 MB. Reken voor het download- en installatieproces zo'n 60 minuten, afhankelijk van uw internetverbinding en hardware op uw computer. Zorg er ook voor dat uw computer of tablet is aangesloten op het elektriciteitsnet voor u begint het met downloaden en installeren.

 • Aanpassing met Genie

  Oticons hulpmiddel voor aanpassing en counselling, Genie, is ontwikkeld om u aanpassingen van topkwaliteit, die tegemoet komen aan de noden van elke individuele gebruiker, te leveren.

 • Marketing en ondersteuning

  Ontdek onze gepersonaliseerde marketing tools, specifiek ontworpen om nog meer cliënten naar uw bedrijf te trekken.

 • Productnieuws

  Blijf op de hoogte van het laatste productnieuws.

 • Word een Oticon Professional

  Wil u producten van Oticon verkopen? Neem contact op met uw lokale accountmanager van Oticon.