Counselling & aanpassing

Een boeiende en familievriendelijke counsellingtool

Uw rol als hoorzorgprofessional is cruciaal bij het vinden van de juiste hooroplossing voor kinderen met gehoorverlies evenals het geven van de nodige ondersteuning voor de hele familie. Met de intuïtieve en gezinsvriendelijke toolbox van Oticon Counselling kunt u premium pediatrische zorg en advies geven.

Bij Oticon erkennen wij de ingewikkelde en precaire verantwoordelijkheden die pediatrische audiologen hebben bij het combineren van de juiste interventie en de praktische behoeften van kinderen met gehoorverlies en hun families. Om u te begeleiden, hebben we Paediatric Oticon Counselling gemaakt – een flexibele, interactieve toolbox die u helpt bij het opbouwen van vertrouwen en loyaliteit en het adviesproces met kinderen met gehoorverlies en hun ouders makkelijker maakt.

Intuïtief en educatief

Het intuïtieve ontwerp van Oticon Counseling helpt u bij het besparen van kostbare tijd voor zorg en counseling. Educatieve tools maken het makkelijker om complexe informatie te begrijpen en dialoog-hulpmiddelen helpen u bij het verkrijgen van waardevolle feedback - voornamelijk van jongere kinderen - als een basis voor individualisering.

Boeiend en verhelderend

Boordevol kindvriendelijke, eenvoudig uit te leggen hulpmiddelen - Oticon Counseling inspireert en motiveert kinderen en ouders om verantwoordelijkheid te nemen voor het gehoorverlies en te begrijpen hoe er samengewerkt kan worden om de gewenste resultaten te bereiken.

Voldoen aan individuele behoeften

Oticon Counseling komt tegemoet aan de individuele behoeften van twee gebruikersgroepen; Volwassenen en Kinderen. Met Oticon Counseling kunt u kinderen in de leeftijdsgroep van 4-12 jaar en hun ouders ondersteunen.

Intuïtieve en motiverende tools

Het vinden van uw weg in Paediatric Oticon Counselling is zeer eenvoudig en intuïtief. U kunt kiezen uit 7 tools om uw eigen agenda te creëren en consulten aan te passen om te voldoen aan de persoonlijke behoeften van het kind en de ouders.

Krijg Oticon Counselling

  • Het audiogram - met spraak- en geluidsvoorbeelden

  • Het oor - legt de anatomie van het oor en typen gehoorverlies uit

  • Spraak in lawaaierige omgevingen - om het effect op het gehoor en begrip te benadrukken

  • Voordelen van hoortoestellen - voor het demonstreren van de voordelen van het dragen van de Oticon Sensei

  • Voordelen van FM - voor het demonstreren van de voordelen van FM op school en thuis

  • Dagelijkse verzorging - de do's and don'ts voor onderhoud van hoortoestellen

  • Communicatiestrategieën – waardevolle communicatiestrategieën om te gebruiken in dagelijkse situaties