Een pc en tablet gebruiken met uw hoortoestellen

Stream audio draadloos vanaf uw pc of tablet voor een hoogwaardige geluidservaring

Of het nu gaat om muziek, audio of gesprekken: Oticon-hoortoestellen kunnen verbinding maken met uw pc of tablet voor een meeslepende stereogeluidservaring van hoge kwaliteit.

Verbind uw Oticon hoortoestellen met uw computer of tablet en geniet van hoogwaardig geluid rechtstreeks in uw oren.

Klaar om te beginnen?

Kies welke stelling op u van toepassing is:

Hulp nodig om erachter te komen? Raadpleeg de gebruiksaanwijzing die bij uw hoortoestellen is geleverd, neem contact op met uw hoorzorgprofessional of lees onze tips voor meer informatie

Wilt u in plaats daarvan verbinding maken met een Mac?
Bekijk hoe u verbinding maakt tussen uw Mac en uw hoortoestellen

Hoortoestellen met Bluetooth

Gebruik Oticon ConnectClip om uw hoortoestellen in een draadloze hoofdtelefoon te veranderen en het geluid van uw computer of tablet naar uw oren te streamen

Met ConnectClip worden uw hoortoestellen hoogwaardige stereo-oordopjes en wordt ConnectClip uw microfoon.

Als uw computer of tablet niet over Bluetooth-technologie beschikt, kunt u een USB-dongle gebruiken om uw computer met ConnectClip te verbinden.

Bekijk de handige handleidingen hieronder voor instructies over hoe u van uw hoortoestellen een hoofdtelefoon kunt maken en uw stem duidelijk terug kunt sturen via uw computer of tablet met ConnectClip.

Heeft u een vraag over ConnectClip?

Ontdek hier wat u moet weten

Hoortoestellen zonder Bluetooth

Stream geluid van uw computer of tablet naar uw hoortoestellen zonder Bluetooth

Als uw hoortoestellen niet over Bluetooth-technologie beschikken, dan kunt u ze verbinden met uw pc, laptop of tablet door middel van Oticon Streamer Pro.

Streamer Pro moet door uw hoorzorgprofessional aan u worden verstrekt en met uw hoortoestellen worden gekoppeld.

Vervolgens kunt u Streamer Pro verbinden met uw computer of tablet op twee manieren:

1. Draadloos – als uw pc of tablet over Bluetooth-technologie beschikt

2. Via een mini-jackkabel – zo niet

Meer informatie over het streamen van geluid naar uw hoortoestellen met Oticon Streamer Pro vindt u hier.

Streamer Pro draadloos koppelen met uw computer met Bluetooth

Vele computers en tablets hebben ingebouwde Bluetooth-technologie waarmee een draadloze verbinding tussen het apparaat en Streamer Pro kan worden gemaakt. U moet de apparaten die u met Streamer Pro wilt gebruiken koppelen om draadloos geluid te kunnen streamen.

Bekijk deze korte handleiding om te zien hoe:

[iframe data-category-consent="cookie_cat_marketing" data-consent-src="//wdh.23video.com/12841282.ihtml/player.html?token=98efcf7d322e57935e37d69f41640c6f&source=embed&photo%5fid=13003685" width="900" height="655" frameborder="0" border="0" scrolling="no" allowfullscreen="1" mozallowfullscreen="1" webkitallowfullscreen="1"][/iframe]

Uw pc of tablet koppelen met Streamer Pro door middel van Bluetooth-technologie

Heeft u problemen met Bluetooth-koppeling? U kunt ook uw computer of tablet verbinden met Streamer Pro via een mini-jackkabel of met een Bluetooth-dongle.

Zie hieronder voor meer informatie.

Wilt u Streamer Pro zonder Bluetooth met uw pc of tablet verbinden?

Veel computers bevatten Bluetooth-technologie, maar sommige vertrouwen nog op alternatieve methoden om geluid naar hoofdtelefoons te sturen.

Als u Streamer Pro wilt verbinden met uw computer of tablet zonder Bluetooth-technologie, dan kan dat op twee manieren:

1. Door Streamer Pro met een mini-jackkabel op uw apparaat aan te sluiten

2. Door een Bluetooth-dongle (zoals de Sennheiser BTD800 USB-dongle) op uw apparaat te installeren en deze met Streamer Pro te koppelen

Bekijk deze snelle visuele handleidingen voor meer informatie.

*Zorg dat u de handleiding van de dongle zorgvuldig leest voordat u deze installeert: deze zal waarschijnlijk in de koppelingsmodus gaan zodra deze in de USB-aansluiting wordt gestoken.  Zorg ook dat Streamer Pro in de koppelingsmodus is voordat u de dongle erin steekt.

Heeft u een vraag over Streamer Pro? Heeft u meer ondersteuning nodig?

Meer informatie over het streamen van geluid naar uw hoortoestellen met Oticon Streamer Pro vindt u hier.

Gebruik uw smartphone als afstandsbediening

Streamt u geluid naar uw hoortoestellen met Streamer Pro? Als dat het geval is, kunt u uw telefoon nu als afstandsbediening gebruiken met de Oticon ConnectLine-app.

Met Oticon ConnectLine kunt u het leven eenvoudiger maken
Veeg, bekijk, selecteer en bedien meerdere audioapparaten en beheer uw hoortoestelinstellingen allemaal vanaf dezelfde plaats.

Download Oticon ConnectLine en bepaal wat u hoort en wanneer u het hoort via één gebruiksvriendelijk dashboard op het scherm van uw telefoon.

Download_on_the_App_Store_Badge_US-UK_135x40 Download Oticon ON app in Google Play

Apple, het Apple-logo, iPhone, iPad, Mac en het Mac-logo zijn handelsmerken van Apple Inc., gedeponeerd in de VS en andere landen. App Store is een dienstmerk van Apple Inc. Android™, Google Play en het Google Play-logo zijn handelsmerken van Google LLC.