Veelgestelde
vragen

"If This Then That" is een dienst van een derde die automatiseert hoe uw hoortoestellen, apparaten thuis, apps en websites met elkaar werken via regels (of "recepten").

Ja. U moet een Oticon IFTTT-kanaal aanmaken om uw hoortoestellen en uw ON App te verbinden met IFTTT.

We slaan geen enkele soort persoonlijke gegevens op. De enige gegevens die worden gebruikt voor IFTTT zijn de triggers en acties die u in uw IFTTT-account kunt zien. Zie onze privacyverklaring voor meer informatie: hier

Nee. Behalve de kosten voor het gebruik van uw internetaansluiting zijn er geen andere kosten geassocieerd met het Oticon IFTTT-kanaal. Er zijn geen kosten voor het gebruik van de IFTTT-dienst.

Wij zijn van mening dat the 'Internet of Things', de integratie van producten en diensten, van grote waarde zal zijn voor veel mensen in de toekomst. Voor ons is het niet meer dan normaal om onze premium hooroplossingen aan te vullen met deze technologie zodat de gebruikers kunnen experimenteren en ons vervolgens kunnen inspireren nog betere oplossingen te maken.

Het is tamelijk eenvoudig. U logt in bij IFTTT en selecteert recept aanmaken. Voor inspiratie en gidsen kunt u terecht bij on.oticon.nl

Ja. U heeft een IFTTT-account nodig en een Oticon IFTTT-kanaal om aan de slag te gaan.

Nadat u de Oticon ON App heeft geïnstalleerd, selecteert u het onderdeel ‘Internet der dingen’ in het startscherm en selecteert u ‘Aan de slag’. Van daaruit wordt u begeleid bij het aanmaken van uw Oticon IFTTT-kanaalgebruiker.

Ja. U bepaalt wat er met uw hoortoestel gebeurt. Het is uw persoonlijke systeem met uw persoonlijke kanaal.

Niet rechtstreeks. Maar als u een recept maakt dat rechtstreeks door andere gebeurtenissen in het huis wordt beïnvloed, zoals het aanzetten van de televisie, dan zal dit uw hoortoestel bedienen.

Alle acties en triggers werken op beide platformen, behalve de actie om tekst voor te lezen. Deze is vooralsnog alleen beschikbaar op iOS. Het is dus niet mogelijk om audio van een Android-smartphone rechtstreeks naar Oticon-hoortoestellen te streamen/zenden.

Ga naar de compatibiliteitspagina om te zien welke hoortoestellen compatibel zijn met de Oticon ON App.

Absoluut. Een van de redenen voor dit project is om onze gebruikers te betrekken bij het bepalen van de toekomst van dit soort oplossingen. U kunt ideeën posten in het forum “sectie nieuwe ideeën”

Voorlopig ondersteunen we: batterij bijna leeg, van programma verwisselen, verbinding gemaakt, verbinding verloren, volume, dempen.

Voorlopig ondersteunen we: Programma instellen, volume verhogen, volume verlagen en "tekst naar spraak afspelen" (dit laatste is alleen beschikbaar met de iOS app).

De lijst blijft groeien. Bekijk het overzicht van alle kanalen op IFTTT: hier

Niet echt wat betreft het gebruik van de Oticon-hoortoestellen. Echter, wat betreft experimenteren en het vinden van nieuwe, handige en effectieve manieren om uw hoortoestellen te gebruiken in alledaagse situaties, kunt u misschien iets vinden waar u baat bij heeft.

Niet lang. Als u gewend bent het internet te gebruiken, duurt het minder dan een half uur om een eenvoudig testvoorschrift te maken. Bekijk deze twee basisvoorbeelden: voorbeeld 1 en voorbeeld 2

Nee. De informatie die in het Oticon-kanaal wordt gebruikt is al beschikbaar in de App, dus er is geen extra energie van de hoortoestellen nodig om IFTTT te gebruiken.

Ja. IFTTT kan worden uitgezet (en weer aan) in de ON App.

Nee. Uw IFTTT-account is persoonlijk.

We kunnen niet garanderen dat het altijd werkt aangezien dit afhankelijk is van vele factoren, zoals internetaansluitingen, andere diensten enz.

Het is net zo betrouwbaar als andere internetdiensten. We bevelen IFTTT aan voor gemak en entertainmentdoeleinden.

Ga naar de compatibiliteitspagina om te zien welke hoortoestellen compatibel zijn met de Oticon ON App.

Ja en nee. Er is een limiet die bepaald wordt door de acties en triggers in het Oticon-kanaal. Maar tegelijkertijd kunt u een bijna onbeperkt aantal combinaties van diensten en recepten maken.

Uw hoortoestellen en uw Oticon IFTTT-kanaal zijn persoonlijk. U kunt echter een groot aantal recepten maken waar u de diensten kunt integreren en delen. We nodigen u uit dit verder te bespreken en ideeën te delen op het forum in de sectie “Ideeën en oplossingen delen”

Het systeem is net zo veilig als uw inloginformatie. Al uw gebruikersinformatie is goed beschermd en veilig. Wij kunnen geen verderstrekkende garanties verlenen dan ons Oticon-kanaal en verwijzen u graag naar IFTTT en de andere diensten die u misschien gebruikt voor meer informatie.

Dat is geen probleem. Wanneer ze gekoppeld zijn met uw telefoon zorgt de ON App ervoor dat u IFTTT kunt blijven gebruiken.

Ga naar de compatibiliteitspagina om te zien welke hoortoestellen compatibel zijn met de Oticon ON App.