Profiteer van duidelijk horen in openbare ruimtes, overal waar u het universele ringleidingteken ziet.

Tegenwoordig zijn ringleidingsystemen geïnstalleerd in veel openbare gelegenheden, zoals bioscopen, theaters, gebedshuizen en musea. Dat betekent dat u geluid rechtstreeks naar uw hoortoestellen kunt streamen voor een hoogwaardige luisterervaring, of het nu voor amusements- of onderwijsdoeleinden is.

Het door een ringleidingsysteem uitgezonden signaal wordt opgevangen via een klein draadonderdeel dat luisterspoel wordt genoemd.

Sommige hoortoestellen zijn al uitgerust met een luisterspoel, maar sommige ook niet. U kunt op beide manieren toegang krijgen tot het geluid van een ringleidingsysteem door de aanwijzingen op deze pagina te volgen.

Wilt u weten of uw hoortoestellen al met een luisterspoel zijn uitgerust? Neem contact op met uw hoorzorgprofessional die u advies kan geven.

Voor hoortoestellen met een luisterspoel

Als u hoortoestellen met een luisterspoel heeft, schakel dan simpelweg het luisterspoelprogramma in om geluid te ontvangen.

Voor hoortoestellen zonder luisterspoel

Als u hoortoestellen zonder luisterspoel heeft, kunt u nog steeds gebruik maken van het draadloze geluid van een ringleidingsysteem.

U heeft alleen de hulp nodig van een extra apparaat – EduMic of Streamer Pro – afhankelijk van of uw hoortoestellen over Bluetooth®-technologie beschikken of niet.

Hulp nodig om erachter te komen? Controleer de gebruiksaanwijzing die bij uw hoortoestellen is geleverd, neem contact op met uw hoorzorgprofessional of lees onze tips om erachter te komen of u Bluetooth-hoortoestellen heeft

Als uw hoortoestellen over Bluetooth-technologie beschikken, dan heeft u met EduMic toegang tot geluid van een ringleidingsysteem.

EduMic is voorzien van een luisterspoel die het geluid van het ringleidingsysteem ontvangt en het hoogwaardige geluid vervolgens rechtstreeks via uw hoortoestellen naar uw oren streamt.

Nadat EduMic is gekoppeld met uw hoortoestellen:

1. Om toegang te krijgen tot het geluid van het ringleidingsysteem: schakel de EduMic uit en houd vervolgens de knop op het toestel tien seconden ingedrukt, totdat de statusindicator magenta wordt.

2. Om de audiostream te dempen: druk kort op de toets. Druk nogmaals om de demping op te heffen

3. Om te stoppen met luisteren naar de ringleidingaudio: druk twee seconden op de toets, tot de statusindicator uitgaat.

Meer informatie over Oticon EduMic vindt u hier.

Ontdek hier wat u moet weten

Met de ingebouwde luisterspoel van ConnectLine Streamer Pro geeft een simpele druk op een toets u toegang tot ringleidingen in theaters, collegezalen, bioscopen en meer. Meer over Streamer Pro.

Hier leggen wij uit hoe u het luisteren naar een ringleiding kunt starten en beëindigen:

1. Om de luisterspoel te activeren en geluid te ontvangen:

U hoeft slechts de AUX-keuzetoets op Streamer Pro ongeveer twee seconden ingedrukt te houden om toegang te krijgen tot het geluid van de ringleiding.

2. Om het luisteren naar de ringleiding te beëindigen:

Druk nogmaals op de AUX-keuzetoets op Streamer Pro om de luisterspoel van Streamer Pro uit te schakelen en geen geluid meer te ontvangen.

Wilt u een demo bekijken? Onze handige visuele handleiding zou moeten helpen:

[iframe data-category-consent="cookie_cat_marketing" data-consent-src="//wdh.23video.com/12841282.ihtml/player.html?token=92925c1fd9a8531b721c7fb38681935f&source=embed&photo%5fid=13003676" width="900" height="655" frameborder="0" border="0" scrolling="no" allowfullscreen="1" mozallowfullscreen="1" webkitallowfullscreen="1"][/iframe]

De luisterspoel op Streamer Pro activeren en deactiveren

Streamt u geluid naar uw hoortoestellen met Streamer Pro? Zo ja, dan kunt u nu uw telefoon als afstandsbediening gebruiken met de Oticon ConnectLine app.

Oticon ConnectLine maakt het leven eenvoudiger

Veeg, bekijk, selecteer en bedien meerdere audio-apparaten en beheer de instellingen van uw hoortoestel allemaal op dezelfde plek.

Download Oticon ConnectLine en regel wat u hoort en wanneer u het hoort vanaf een enkel, gebruiksvriendelijk dashboard op het scherm van uw telefoon.

Download_on_the_App_Store_Badge_US-UK_135x40 Download Oticon ON app in Google Play

Apple, het Apple-logo, iPhone, iPad en iPod touch zijn handelsmerken van Apple Inc., gedeponeerd in de VS en andere landen. App Store is een dienstmerk van Apple Inc. Android, Google Play en het Google Play-logo zijn handelsmerken van Google LLC.